Landscape

Department of Test 2018-05-28T04:38:21+06:00

Department of Test

Perspective View
BRTC 2018 Landscape

It includes the 23,000 square foot National Instruments Student Project Center, designed to place the most advanced tools in engineering research into the hands of undergraduates, the James J. and Miriam B. Mulva Auditorium and Conference Center, the Cockrell School’s largest event space, the Texas Instruments teaching and project labs, and the Center for Innovation, the school’s first space dedicated to entrepreneurship and moving revolutionary ideas to market at a faster rate. The building’s design, centered around the idea of “Transparency and Unification,” defines a new paradigm for engineering education and research through the integration of undergraduate project-based learning, interdisciplinary graduate research, and a Center for Innovation focused on entrepreneurship. Given the school’s strategic and programmatic needs, the building is organized into two nine-story limestone and glass towers, acknowledging the substantially different requirements for labs, oices, and workspaces of the Department of Electrical and Computer Engineering and interdisciplinary graduate research.

error: Content is protected !!